Heracles: "Met nieuw stadion strijd met FOX Sports aangaan"

6 mei 2014, 22:15

Op 19 mei begint de grondige renovatie van het Polman Stadion, het onderkomen van Heracles Almelo. Het complex moet straks zoveel comfort bieden, dat de fans massaal naar het stadion gaan, in plaats van de wedstrijden op televisie te volgen.

"We willen met het nieuwe stadion de strijd met FOX Sports aangaan", zegt Rob Toussaint, commercieel directeur van Heracles Almelo, op de clubwebsite. "De beleving in het stadion is altijd beter, maar het gemak van de televisie moeten we compenseren. Wij willen dat mensen liever live in het stadion aanwezig zijn dan thuis op de bank de wedstrijd via FOX Sports kijken. Dat houdt in dat we veel comfort, in de breedste zin van het woord, moeten bieden."

De faciliteiten in het huidige Polman Stadion zijn het clubbestuur al jaren een doorn in het oog. Toussaint: "Het huidige stadion is qua faciliteiten gebouwd op een capaciteit van 6.500 toeschouwers. En voor dat aantal waren de faciliteiten eigenlijk al te mager. Toen waren er al te weinig toiletten en horecapunten. Iemand die op Vak F zit moet op dit moment 120 meter lopen voor een biertje of een toiletbezoek en moet daarbij voor de tribunes langs. De afstand en de ergernissen van andere bezoekers zorgen ervoor dat mensen te weinig gebruik kunnen maken van de horecafaciliteiten."

"Met de vernieuwbouw moet alles zo snel mogelijk verlopen en op korte afstand zijn. Dus zo kort mogelijke, liefst geen, wachtrijen bij toiletten en horecapunten. Daarbij moet er ook WiFi door het hele stadion komen. Wij willen de eersten zijn waarbij dat goed wordt toegepast. Mensen moeten via WiFi ook bewegende beelden op hun telefoon kunnen kijken. Dat kan nu nog nergens. Daarbij willen we interactiviteit stimuleren, met schermen in de omloop en videowalls in het stadion. Doordat er een omloop komt en mensen via de bovenkant in het stadion komen, hoeven supporters niet meer voor hele tribunes langs te lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen