Schreuder mikt met Twente op 'dominant en attractief voetbal'

23 mei 2014, 11:29

Nu hij geslaagd is voor zijn trainerscursus, is Alfred Schreuder vanaf komend seizoen eindelijk 'echt' hoofdcoach van FC Twente. De voormalig middenvelder kijkt ernaar uit om als trainer op eigen benen te staan. Hij wil de ploeg uit Enschede mooi en herkenbaar voetbal laten spelen, zegt hij op de site van de club.

Schreuder (41) was het afgelopen seizoen officieel de assistent van Michel Jansen, maar dat was louter omdat hij de juiste diploma's nog niet had om zelf hoofdcoach te zijn. Toen al was duidelijk dat Schreuder door zou schuiven, als hij zijn trainerscursus tot een goed einde zou brengen. "Vorig jaar heeft de clubleiding het vertrouwen in mij uitgesproken en daar ben ik heel blij mee. Ik kwam zeven jaar geleden als voetballer naar FC Twente en ik heb de club heel goed leren kennen. De komende jaren willen we verder op de weg die we vorig jaar hebben ingezet, dominant en attractief voetbal spelen met een gretige selectie", aldus de trainer.

"We hebben vorig jaar een goed seizoen gehad, waarin we met de jongste spelersgroep sinds jaren Europees Voetbal hebben behaald", vervolgt Schreuder, die met FC Twente dit seizoen op de derde plek eindigde in de Eredivisie. "We verheugen ons erop om met deze spelersgroep verder te werken, waarbij we er natuurlijk rekening meehouden dat er in zo'n zomerperiode altijd nog mutaties in de selectie plaats kunnen vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen