Dordrecht en topkandidaat Brood gaan voor tweede gesprek

27 mei 2014, 09:35

FC Dordrecht had hem al in het vizier staan, maar Ruud Brood lijkt de topkandidaat te zijn om Harry van den Ham op te volgen als coach van FC Dordrecht. De promovendus had afgelopen maandag een eerste gesprek met Brood en deze week zal er een tweede onderhoud plaatsvinden, zo meldt Voetbal International.

Derhalve lijkt de kans dat Brood terugkeert in de Eredivisie steeds groter te worden. De oefenmeester werd afgelopen seizoen ontslagen bij Roda JC, dat degradeerde naar de Jupiler League. Dordrecht komt daarentegen, door een succesvol verloop van de play-offs, uit in de Eredivisie. Van den Ham maakte de weg vrij voor Brood, aangezien hij naar FC Utrecht verkaste.

Er zouden nog wel twee andere kandidaten zijn om coach van Dordrecht te worden. Technisch directeur Marco Boogers wil creatief zijn. "Financieel is het hier geen vetpot en ja, we moeten nog een complete selectie samenstellen hier. Maar dat is ook de uitdaging. Als wij in de Eredivisie blijven dan voelt dat als het winnen van de Champions League. Wij hebben behoefte aan een gretige trainer, iemand die mogelijkheden ziet. We doen het op de Dordrecht-manier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen