Elia rekende op plek in voorselectie Oranje

Ger
28 mei 2014, 09:28

Eljero Elia had verwacht een plek in de voorselectie van het Nederlands elftal te krijgen. De vleugelspeler van Werder Bremen ontving vier weken geleden namelijk nog een hoopvol telefoontje van Patrick Kluivert, de assistent van bondscoach Louis van Gaal.

"Hij zei dat ik goed bezig was en deze lijn vast moest houden. Ik stond op de radar om een plekje in de voorselectie te krijgen", aldus Elia tegen Helden Online. "Kluivert kwam kijken bij de wedstrijd Werder Bremen - Schalke 04. Hij zat er eigenlijk voor Klaas-Jan Huntelaar. Ik speelde die dag de sterren van de hemel, gaf een assist en scoorde nog bijna. Na dat telefoontje van Kluivert ging ik alleen nog maar beter spelen."

Uiteindelijk werd Elia dus niet in het keurkorps van Oranje opgenomen. "Ik was vrij en dacht eigenlijk wel voor het eerste trainingskamp geselecteerd te worden. Toen dat niet gebeurde, hoopte ik op de tweede selectie, toen de 'buitenlandse' spelers erbij kwamen. Maar helaas, de telefoon ging niet. En nee, daarna heb ik ook niets meer gehoord. Zo gaat het nu eenmaal."

"Ja, ik was even goed kapot, maar dan gaat het leven door. Ik ga eerst maar eens een weekje met de familie op vakantie", zegt Elia. "Wat voetbal betreft hoop ik me snel weer in de kijker te spelen voor Oranje. Ik meld me bij Bremen, maar maak er geen geheim van dat ik graag weer Europees voetbal speel. Dus wie weet wat er nog gaat gebeuren."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen