Remises Italië en Portugal, Montolivo vreest voor WK

31 mei 2014, 22:51   Bijgewerkt: 31 mei 2014, 23:33

Italië is er zaterdag niet in geslaagd te winnen van Ierland in een oefenwedstrijd. De manschappen van bondscoach Cesare Prandelli bleven op Craven Cottage in Londen steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen de Ieren (0-0).

De remise is echter niet de grootste zorg voor de Italianen. De viervoudig wereldkampioen zag Riccardo Montolivo al na een kwartier uitvallen met een ogenschijnlijk zware blessure. De middenvelder van AC Milan moest per brancard van het veld worden gedragen. Volgens de eerste berichten in Italië heeft Montolivo zijn scheenbeen gebroken. Als dit daadwerkelijk het geval is, kan hij een streep zetten door zijn WK-droom.

Italië heeft slecht geloot voor de mondiale titelstrijd in Brazilië. I Azzurri nemen het in de poulefase op tegen Engeland, Uruguay en Costa Rica. Komende woensdag sluiten ze de voorbereiding af met een oefeninterland tegen Luxemburg.

In het Portugese Oeiras kwamen WK-deelnemers Portugal en Griekenland eveneens niet tot scoren. De ontmoeting tussen de finalisten van Euro 2004 stond onder leiding van Kevin Blom. Portugal zit op het WK in de poule bij Duitsland, Ghana en de Verenigde Staten. Griekenland wordt in Brazilië geconfronteerd met Colombia, Japan en Ivoorkust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen