Roda JC wekt woede van investeerder Hendriks

8 juni 2014, 20:54

Investeerder Arnold Hendriks is niet te spreken over de handelswijze van Roda JC. De steenrijke zakenman wilde de Kerkradenaren helpen, maar wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Nu is Hendriks boos over de op handen zijnde transfer van Guus Hupperts. Roda JC ontvangt naar verluidt één miljoen euro voor de rechtsbuiten, maar volgens Hendriks had dat veel meer kunnen zijn. "De deal met AZ is belachelijk. Onvoorstelbaar gewoon, dat ze hem voor zo'n laag bedrag laten vertrekken. Een dag eerder sprak ik Wim Collard (interim-directeur, red.) en zei hij toen niets over. Dat is typerend. De communicatie vanuit Roda is zeer slecht. Van een sponsor moest ik deze week horen dat er drie nieuwe commissarissen zijn aangesteld. Ik weet niks en ik hoor niks."

De textielhandelaar wilde Roda oorspronkelijk drie miljoen euro lenen, maar daar ziet hij inmiddels vanaf. "Mogelijk kan ik nog wel iets betekenen in een spelersfonds. Maar ook dan zal de club me toch echt veel beter moeten informeren over alle ontwikkelingen. Op deze manier heeft het allemaal geen zin. Heel erg jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen