Del Bosque overweegt mutaties aan te brengen bij Spanje

16 juni 2014, 00:53

Er moet wat veranderen bij Spanje, vindt bondscoach Vicente del Bosque. De trainer, die afgelopen vrijdag met zijn ploeg hard onderuit ging tegen het Nederlands elftal, overweegt voor de wedstrijd tegen Chili om de nodige mutaties aan te brengen in zijn startformatie.

"Er kunnen de nodige veranderingen plaatsvinden", sprak Del Bosque. "Toch moeten we niet te veel gaan forceren. Als ik een wijziging doorvoer, dan is dit niet om met een kritische vinger naar iemand te wijzen. Maar, het is een kort toernooi, en dan moet je proberen om de juiste oplossingen te vinden", beklemtoont de Spaanse bondscoach, die Iker Casillas waarschijnlijk wel 'gewoon' onder de lat laat staan, ondanks zijn zwakke optreden tegen Oranje.

Woensdag om 21.00 uur vindt het moment van de waarheid plaats voor La Roja, dat het dan opneemt tegen Chili. Verliest de regerend wereldkampioen deze wedstrijd, dan lijkt plaatsing voor de knock-out fase uitgesloten te zijn. "We hebben genoeg ervaring om hiermee om te gaan. We moet goed reageren op de wijze waarop Chili druk zet. Dit is erg gevaarlijk", aldus Del Bosque, die Chili op het WK in 2010 met 2-1 wist te verschalken in de groepsfase.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen