Portugal-bondscoach Bento: "We blijven knokken"

16 juni 2014, 21:49

Portugal begon op rampzalige wijze aan het WK. Maandag werd in Salvador met 4-0 verloren van Duitsland, waardoor poulewinst al een utopie lijkt. Daarnaast vielen Hugo Almeida en Fabio Coentrao uit met blessures, en incasseerde Pepe een rode kaart. Totdat de verdediger werd weggestuurd, in de 37ste minuut, konden de Portugezen de Duitsers prima partij bieden. Dat vindt althans bondscoach Paulo Bento.

"Mijn analyse van de wedstrijd eindigt in de eerste helft, want over het tweede bedrijf valt weinig te zeggen", aldus Bento op de persconferentie. "We moesten zien om te gaan met een aantal tegenslagen. Wat betreft de kansen: volgens mij waren de verschillen op dat gebied niet groot in de eerste helft. Wel had Duitsland meer balbezit. Maar na de 2-0 hadden wij nog de aansluitingstreffer kunnen maken."

Over de ernst van de blessures van Almeida en Coentrao is nog niets bekend. Bento: "Dat moeten we nu onderzoeken. We zullen zien of ze dit WK nog gaan spelen. Maar wat er ook gebeurt, we blijven knokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen