Engelse media genadeloos: "Slap, geïntimideerd en angstig"

20 juni 2014, 11:45   Bijgewerkt: 20 juni 2014, 11:54

De Engelse kranten hebben hard uitgehaald naar de nationale ploeg van Engeland, naar aanleiding van de nederlaag tegen Uruguay van donderdagavond. Door de zeperd zijn de Engelsen zo goed als uitgeschakeld in het toernooi, zo weten de kranten. De dagbladen zijn dan ook niet mals in de kritieken. 

"Slap, geïntimideerd en angstig. Engeland kan simpelweg niet met de druk van een WK omgaan", opent The Daily Mail. "Ongeschikt om hiermee om te gaan, ze glijden weg als een terminaal zieke patiënt." The Independent gooit het over een andere boeg en kopt over de hoofdrol van Luis Suarez, die twee keer scoorde. "Engeland op de rand van de afgrond. Suarez neemt een grote hap uit de WK-kansen van Engeland."

The Telegraph stelt dat aanvoerder Steven Gerrard verzaakte in de cruciale wedstrijd. "Op een dag die van levensbelang is voor de Engelse WK-kansen, is Gerrard de grootste teleurstelling. Slecht bij de tegengoal en niet in staat zich te onderscheiden."

Kwaliteitskrant The Guardian is vooral teleurgesteld. "Na vier jaren van uitgebreid voorbereiden, is het WK voor Engeland al na vijf traumatische dagen voorbij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen