Chileen Silva gewaarschuwd voor Hollandse counter

21 juni 2014, 17:26

Chili is zaterdag met veel vertrouwen afgereisd naar Sao Paulo, waar maandag de laatste groepswedstrijd van het WK tegen Oranje op het programma staat. Middenvelder Francisco Silva wil Nederland haar eerste nederlaag in Brazilië toebrengen. "We zijn naar Brazilië gekomen om de poule te winnen. Die doelstelling hebben we niet bijgesteld", laat de middenvelder van het Spaanse Osasuna bij een persconferentie weten.

Chili pakt alleen de groepszege als het Nederland in Sao Paulo verslaat. "Dat kan als we zo spelen als tegen Australië en Spanje. We moeten wel oppassen voor hun snelle counters. Nederland laat zich ver terugzakken en wil dan de snelle aanvallers aanspelen. We zullen dus compact moeten voetballen."

Silva, van origine middenvelder, voetbalde tegen Spanje als centrale verdediger. "Ik speel waar de trainer me nodig heeft. Ik weet nog niet wat de coach tegen Nederland van plan is. Mogelijk spaart hij sommige spelers. Ik heb vertrouwen in een goed resultaat. Er zullen weer veel supporters van ons in het stadion zitten. Ze steunen ons enorm. Al hadden sommigen nooit voor het duel met Spanje het stadion moeten bestormen. Dat was niet goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen