Hiddink hoopt op Nederland – België: "Geweldig affiche"

5 juli 2014, 11:45

Guus Hiddink zou het geweldig vinden als Nederland het in de halve finale van het WK opneemt tegen de Belgen. Hiddink, die na het WK Louis van Gaal opvolgt als bondscoach van Oranje, spreekt van een 'geweldig affiche'.

Als België vanavond (zaterdag) van Argentinië wint en Oranje afrekent met Costa Rica, dan is er sprake van een Derby der Lage Landen in de halve finale. "Als het lukt ook Costa Rica te verslaan dan zou België de tegenstander kunnen worden in de halve finale. Daar hoop ik echt op", zegt Hiddink in De Telegraaf. "Holland-België in de halve finale van het WK. Het zou een geweldig affiche zijn."

De ervaren coach is zeer te spreken over de prestaties van Oranje in het laatste halfuur tegen Mexico. Nederland scoorde twee keer in de slotfase, waardoor het zich plaatste voor de kwartfinales. "Ik kan alleen maar hopen dat Oranje de lijn van het laatste halfuur tegen Mexico kan vasthouden. Die drang naar voren was geweldig om te zien. Als het elftal op die lijn doorgaat, kan er nog veel succes volgen."

Hiddink zegt met veel plezier naar Nederland te kijken op het wereldkampioenschap. "Je ziet de jonge jongens echt groeien dit toernooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen