Voetbalwereld steunt Neymar: "Herstel snel, mijn vriend"

5 juli 2014, 15:33

Neymar heeft massaal steun gekregen uit de voetbalwereld. De Braziliaanse vedette werd tijdens het duel met Colombia per brancard gedragen en heeft zijn ruggenwervel gebroken, zo bleek na onderzoek in het ziekenhuis. Op Twitter proberen collega's de aanvaller een hart onder de riem te steken.

"Neymar, ik hoop dat je snel herstelt, mijn vriend", zei Lionel Messi, teamgenoot van Neymar bij FC Barcelona op social media. "Herstel snel, Neymar. Een dikke knuffel", liet Barcelona-president Josep Maria Bartomeu weten. Ook Radamel Falcao, spits en Colombiaan hoopt op een spoedig herstel. "God heeft alles onder controle", zei hij. Mario Balotelli liet zich van zijn beste kant zien. "Ik voel met je mee, broeder", tekende hij op.

In de halve finale neemt Brazilië het dus zonder haar sterspeler op tegen Duitsland. Daardoor stijgen in principe de kansen voor de Duitsers, maar de spelers van Die Mansschaft leven mee met Neymar. "Neymar, ik voel me ongelukkig", zette Mesut Özil op Twitter. "Herstel snel." Ook Lukas Podolski zegt te balen van het wegvallen van de buitenspeler. "Kan niet wachten om tegen Brazilië te spelen, maar dit is triest voor Neymar. Ik hoop dat je er snel weer bent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen