'Dost moet vertrek Pellè opvangen bij Feyenoord'

8 juli 2014, 10:02

Feyenoord wil het aanstaande vertrek van topscorer Graziano Pellè naar Southampton opvangen met de komst van Bas Dost. De Rotterdammers hebben al enkele weken geleden contract opgenomen met de 25-jarige spits, die onder contract staat bij VfL Wolsburg. Dat meldt Voetbal International.

Het toekomstperspectief van Dost bij Wolfsburg laat te wensen over. Zijn speeltijd in de Bundesliga is gering. In twee seizoenen kwam hij tot 33 competitieoptredens voor Wolfsburg, waarin hij negen maal trefzeker was. Voor zijn periode in Duitsland, maakte Dost furore als spits van Heracles Almelo en sc Heerenveen. Hij begon zijn carrière bij FC Emmen.

In 2010 had Feyenoord ook al belangstelling voor Dost, die destijds een transfer naar Ajax zag afketsen. In tegenstelling tot in die periode, zou de goalgetter nu wél heil zien in een overstap naar Feyenoord. In de zoektocht naar een nieuwe spits is John Guidetti, in het verleden al succesvol in de Kuip, ook nog altijd een belangrijke kandidaat. De fysieke gesteldheid van de Zweed is wel een punt waar Feyenoord zich zorgen over maakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen