ADO ontkent: "Werken niet aan alternatief plan"

8 juli 2014, 20:02

ADO Den Haag is naar eigen zeggen helemaal niet op zoek naar investeerders uit de regio om de overname door een Chinese firma af te wenden. Twee weken geleden werd bekend dat Stichting Stadion Ontwikkeling (SSO), grootaandeelhouder van de eredivisionist, een principeovereenkomst met United Vansen International Sports Co. heeft gesloten betreffende de overname van de aandelen.

Daarop meldde de NOS maandag dat ADO en de gemeente Den Haag de voorkeur geven aan meerdere aandeelhouders uit de regio, zodat de club niet afhankelijk wordt van één partij. Dat wordt nu ontkend. "ADO Den Haag is momenteel nog in afwachting van een kennismaking met de beoogde koper", klinkt het op de clubwebsite.

"ADO Den Haag hecht er voor het overige aan te vermelden dat zij geen partij is in het proces van de beoogde aandelenverkoop. Er kan en wordt door ADO Den Haag dan ook niet gewerkt aan een concreet alternatief plan. Voorgenomen aandelentransacties zijn altijd onderwerp van gesprek tussen bestaande aandeelhouders en nieuwe aandeelhouders. Het verdere proces moet nu worden afgewacht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen