Luuk de Jong: "Ik denk dat PSV perfect voor mij is"

Ger
14 juli 2014, 16:29

Luuk de Jong kan niet wachten om zijn waarde voor PSV te bewijzen. De van Borussia Mönchengladbach overgenomen aanvaller heeft inmiddels zijn eerste training bij de Brabanders achter de rug. Dinsdag kan hij debuteren in de oefenwedstrijd tegen stadgenoot FC Eindhoven.

"Ik wil gewoon weer aan het voetballen komen. Ik wil weer in de spits spelen en daar mijn kwaliteiten laten zien. PSV is bovendien een mooie, grote club", zegt De Jong op de website van PSV. Hoewel de oud-speler van FC Twente teleurstellende periodes beleefde bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United, is hij toch blij met de ervaringen die hij heeft opgedaan. "Qua fysiek en kracht heeft het me heel veel gebracht. Ik voel me sterker."

De Jong is duidelijk over zijn ambities met zijn nieuwe werkgever: "Als je PSV bent, vind ik dat je altijd moet meedoen om de titel. Vorig jaar hebben ze een jong team gehad, maar je ziet dat ze zichzelf goed ontwikkeld hebben. Ik denk dat je daarmee zeker voor de titel kunt gaan. Ik denk dat PSV perfect voor mij is. Ook de manier van spelen staat me aan, daar pas ik wel in denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen