Blatter is verrast over uitverkiezing Messi en geeft WK een 9,25

14 juli 2014, 22:46

FIFA-voorzitter Sepp Blatter had niet verwacht dat Lionel Messi de gouden bal zou winnen, de prijs voor de beste speler van het WK. "Ik was zelf verrast dat hij die prijs kreeg, maar in het begin van het toernooi was hij erg beslissend", aldus Blatter. De preses kijkt zeer positief terug op het WK in Brazilië.

"Argentinië heeft de finale gehaald dankzij de doelpunten van Messi", aldus de Zwitser over Messi, die vier keer scoorde maar in de eindstrijd geen hoofdrol op zich nam. Over het toernooi in Brazilië is Blatter zeer te spreken.  "Dit was mijn tiende Wereldbeker, mijn vijfde als FIFA-voorzitter", citeert Sporza. "De hoge kwaliteit van het voetbal en de intensiteit tijdens de matchen maakten deze Wereldbeker zo speciaal."

De 78-jarige Blatter heeft genoten van het aantrekkelijke voetbal. "In het begin van het toernooi heb ik veel aanvallend voetbal gezien, van een erg hoog niveau. De voorbije edities leek het wel of iedereen bang was om te verliezen. Dat was nu niet meer het geval. We hebben veel doelpunten en veel kansen gezien. Ik geef het toernooi een 9,25, want niets is perfect."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen