'Dubbel gevoel' bij Van de Looi: "We moeten winnen"

18 juli 2014, 11:59

De opdracht van FC Groningen is komende donderdag, in de returnwedstrijd tegen Aberdeen, eenvoudig. Na het 0-0 gelijkspel in Schotland moeten de Groningers in de eigen Euroborg winnen om de volgende voorronde van de Europa League te bereiken. "Of wij nu in het voordeel zijn, vind ik lastig te zeggen. Misschien hebben we het thuisvoordeel, maar het ligt dichtbij elkaar en alles is nog open. We moeten winnen, dan zijn we door", weet coach Erwin van de Looi.

Van de Looi is gematigd tevreden over de wedstrijd in Aberdeen. "Het was een moeilijke wedstrijd tegen een goed team en in een mooie ambiance. Ik zag geen verschil in stijl tussen ons en Aberdeen. Misschien speelde Aberdeen wel op de Nederlandse manier. Het is een goed team, dat hebben ze wel bewezen. Wel hadden we iets meer storm verwacht, ze hadden veel respect voor ons", analyseert de trainer op de website van zijn club.

"De 0-0 geeft een beetje een dubbel gevoel", geeft de oefenmeester, die debuteerde als coach in Europa, toe. "Aan de ene kant ben je blij dat je geen goal tegen hebt gekregen, aan de andere kant een beetje teleurgesteld dat je niet hebt kunnen scoren. Het is geen slechte uitslag, maar er had misschien meer in gezeten. We moeten zorgen dat we voorin beter zijn. De verdedigers waren aan beide kanten beter dan de aanvallers. Wel ben ik blij met de fitheid van mijn spelers. We zijn drie weken bezig en de jongens hebben het goed volgehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen