Cocu baalt ervan dat team niet compleet is: "Niet prettig"

21 juli 2014, 09:45

Een week of drie voordat de Eredivisie van start gaat, heeft coach Phillip Cocu van PSV zijn selectie nog niet rond. De voormalig middenvelder rekent erop dat zijn ploeg nog één of meerdere spelers gaat halen en vindt het jammer dat het allemaal zo lang duurt, geeft hij toe in De Telegraaf.

"Ik hoef er niet moeilijk over te doen. Ik wil mijn team zo snel mogelijk compleet hebben en dat heb ik niet. Dat is niet prettig", stelt Cocu. PSV zoekt nog een middenvelder, waarvoor Steven Defour in beeld is, en twee verdedigers. Cocu: "Soms duren transfers lang, soms kan het sneller. Je hebt het niet altijd zelf in de hand."

Met Luuk de Jong haalde PSV deze zomer al wel een nieuwe spits. In een oefenduel tegen Lierse SK (1-0) bleek zondag dat zijn teamgenoten de aanvaller nog niet helemaal kunnen vinden. "Ik vind zeker dat De Jong nog niet goed genoeg wordt gebruikt. De intentie is er soms wel, maar ik vind, dat de afstemming en de samenwerking beter moeten. Hij moet meer gezocht worden. Het is logisch, dat dit wat tijd nodig heeft", vindt Cocu.

Tegen Lierse SK maakte Oscar Hiljemark in de slotfase het enige doelpunt van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen