Van Gaal tevreden: "Verreweg ons beste oefenoptreden"

30 juli 2014, 10:33

Louis van Gaal was zeer te spreken over de prestatie van Manchester United tegen Internazionale. De nieuwe club van de Nederlandse coach zegevierde in de nacht van dinsdag op woensdag na strafschoppen over de Italianen in de vriendschappelijke International Champions Cup. "Ik ben zeer tevreden."

"Ik denk dat het verreweg de beste wedstrijd van onze oefencampagne was", sprak Van Gaal na afloop van het duel met Inter. "We hebben de overwinning verdiend, denk ik. Ik ben content met de wijze waarop we de bal in bezit hielden, aangezien we te maken hadden met een pittige tegenstander. Zij hebben maar één schot op doel gelost en dat was een cadeau van de scheidsrechter (een vrije trap, red.). Wij creëerden zes of zeven kansen."

Van Gaal, die overigens erg tevreden was over de optredens van invallers Wilfried Zaha en Luke Shaw, bevestigde dat United nog altijd op zoek is naar een nieuwe centrale verdediger. "Ik kijk eerst naar de verdedigers die we hebben. Als je kijkt naar de drie eerste wedstrijden, dan gaat het prima. Maar het klopt dat we op zoek zijn naar verdedigers, omdat er een aantal weggegaan is. We moeten ze vervangen."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen