Gerrard: "Slechtste drie maanden van mijn leven"

30 juli 2014, 11:06

Het leek een prachtseizoen te worden voor Steven Gerrard, maar het laatste gedeelte van de afgelopen voetbaljaargang zorgde voor een zure nasmaak bij de aanvoerder van Liverpool. Zijn club gaf de landstitel uit handen en met Engeland kon de middenvelder allesbehalve imponeren op het WK. Het waren de 'slechtste drie maanden van zijn leven', zegt Gerrard.

Het weggeven van de landstitel en het teleurstellende WK-verloop overschaduwen de goede prestaties van Gerrard in het afgelopen seizoen. Een glijpartij van de Liverpool-captain leidde een doelpunt van Chelsea-spits Demba Ba in en de middenvelder baalt nog steeds van dit cruciale moment in de titelstrijd. "Ik hoef het nog niet terug te zien, het deed na afloop veel pijn in de kleedkamer. Het deed de maanden erna nog steeds veel pijn. Het waren de slechtste drie maanden van mijn leven."

"Het was gruwelijk", zegt Gerrard over het moment. "Ik heb mijn man niet laten lopen, ik heb geen strafschop gemist, geen foute pass gegeven of een fout gemaakt. Iedereen glijdt wel eens uit, maar voor mij gebeurde het op een dramatisch moment", aldus de routinier, die na afloop van het WK een punt zette achter zijn interlandcarrière.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen