Jans wil winnen: "Maar duel met Utrecht is belangrijker"

1 augustus 2014, 14:29

Natuurlijk wil Ron Jans, de trainer van PEC Zwolle, zondag graag met de Johan Cruijff Schaal in zijn handen staan. "PEC Zwolle speelt voor het eerst, en misschien wel voor het laatst, om deze prijs. Dus ik wil hem heel graag pakken, maar de wedstrijd van volgende week tegen FC Utrecht is voor mij toch belangrijker."

Voor PEC Zwolle is FC Utrecht de eerste tegenstander in de Eredivisie, beide clubs openen het seizoen vrijdag 8 augustus in het IJsseldelta Stadion. Als Jans moet kiezen, wint hij liever dat duel dan de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Mede daarom is de coach blij dat de KNVB besloten heeft om af te zien van een verlenging, als het duel in de ArenA zondag in een gelijkspel eindigt. "Compliment voor de KNVB. Sportieve argumenten moeten altijd voor gaan en in deze fase van het seizoen zit je absoluut niet te wachten op een verlenging."

Ruim drie maanden geleden won PEC Zwolle de KNVB Beker door Ajax in de finale met 5-1 te verslaan. Het is dus mogelijk om de Amsterdammers te verslaan, weet Jans. "We zijn niet de favoriet, maar gaan vol de strijd aan om te winnen." Dat belooft ook aanvoerder Bram van Polen. "Dit is voor ons een mooie prijs en als speler van PEC Zwolle ben je niet vaak in de gelegenheid om prijzen te pakken. Deze kans willen we dus grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen