De Graafschap voorzichtig met extern geld: "Beetje krom"

6 augustus 2014, 20:01

Investeerders zijn bereid om De Graafschap te helpen in de zoektocht naar een nieuwe spits, maar coach Jan Vreman van de Superboeren weet nog niet of hij van die mogelijkheid gebruik gaat maken. De trainer vindt het belangrijk dat de 'verhoudingen kloppen' binnen zijn selectie, zegt hij bij Omroep Gelderland.

Vreman geeft toe dat investeerders kunnen helpen om de komst van een nieuwe spits mogelijk te maken. "Die optie is er. Alleen, vinden we de goede speler en wil hij ook komen. Het moet wel passen in het plaatje en het is niet ten koste van alles", benadrukt hij. "Het is ook een beetje krom als er nu ineens heel veel geld vrijkomt en dat er voor de rest niks is. De verhoudingen moeten ook financieel wel kloppen. Dat is dus best lastig."

Een belangrijke taak voor Vreman en zijn ploeg wordt om het publiek terug naar de Vijverberg te krijgen. Tot dusver verkocht De Graafschap slechts 2.000 seizoenkaarten, veel minder dan voorheen. "Ontzettend jammer, maar dat heeft met het verleden te maken. De realiteit is dat de mensen de afgelopen jaren gezien hebben dat er te weinig is gebracht. Aan ons de taak dat het anders wordt en de mensen te belonen die er wel zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen