Bosz: "Cambuur volwassen en volwaardige Eredivisieploeg"

15 augustus 2014, 16:54

Hoewel Vitesse afgelopen weekend prima voetbalde in de Amsterdam ArenA, ging het met 4-1 onderuit bij landskampioen Ajax. En dus willen de Arnhemmers zaterdag revanche in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Makkelijk zal het echter niet worden, stelt coach Peter Bosz.

"Cambuur is niet meer een elftal dat net gepromoveerd is", zegt Bosz op Vitesse.nl. "Ze zijn weer een jaar verder en ik vind het een volwassen en volwaardige Eredivisieploeg. Er staat een goed team en daar kun je moeilijk van winnen. Aan ons de taak om dat wel te doen en dat zijn we in eigen huis verplicht te doen. Vanaf de eerste minuut gaan we er vol voor. We moeten thuis winnen, we zijn fit en zowel de voorbereiding als de wedstrijd tegen Ajax is positief te noemen. Ik heb er alle vertrouwen in."

Zomeraanwinst Abiola Dauda bleef op de bank tegen Ajax. Deze week deed de aanvaller uit Nigeria wel 45 minuten mee bij de beloften van Vitesse. Mogelijk doet Bosz een beroep op hem tegen Cambuur. "Hij zou, als het nodig is, minuten kunnen maken. Hij is weer een week verder in zijn voorbereiding, maar heeft nog geen negentig minuten in de benen. Daar willen we voorzichtig in zijn. Voor zaterdag zie ik op dit moment geen redenen om mijn elftal te wijzigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen