Luis Enrique: "Messi in alles beste van de wereld"

Ger
25 augustus 2014, 10:52

Luis Enrique beleefde een geslaagde vuurdoop als trainer van FC Barcelona. Voor eigen publiek werd zondag Elche met 3-0 verslagen. De oefenmeester liet aankopen Claudio Bravo, Jérémy Mathieu en Ivan Rakitic beginnen. Ook de talentvolle Munir El Haddadi mocht zijn debuut maken.

Barcelona speelde meer dan een helft met een man minder door een rode kaart van Javier Mascherano. Niettemin liepen de Catalanen uit naar een klinkende zege, onder meer door twee treffers van Lionel Messi. "Ik ben meer dan blij. Ik heb altijd al gezegd dat Messi de beste speler in de wereld is. In alles: scoren, aangeven, verdedigen, druk zetten", aldus Luis Enrique. Met zijn doelpunten naderde Messi het recordaantal treffers van Telmo Zarra (251) in de Spaanse competitie. De Argentijn hoeft nog maar zeven keer het net te vinden om de oud-speler van Athletic de Bilbao te onttronen.

Luis Enrique zag El Haddadi het overige doelpunt maken. "Munir geeft ons weer meer opties. Hij is snel en wil zich graag bewijzen. Het is mooi dat hij nog scoorde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen