De Jong: "ADO is, net als wij, heel lastig te verslaan"

29 augustus 2014, 15:09

SC Cambuur beleeft een geweldige start van de competitie. Aan wedstrijden tegen FC Twente (1-1), Vitesse (2-2) en Heracles Almelo (0-1) hield de ploeg uit Leeuwarden bij elkaar vijf punten over. Die goede lijn hoopt de ploeg zaterdag door te trekken, als ADO Den Haag op bezoek komt.

Trainer Henk de Jong kijkt uit naar de wedstrijd, zegt hij op de clubsite. "ADO Den Haag is net als wij een ploeg die heel lastig te verslaan is en beschikt over een goede teamspirit. Het gaat zeker niet makkelijk worden, maar gesteund door onze geweldige twaalfde man gaan we er weer vol voor zaterdag."

Bij Cambuur trainde Denzel Slager de afgelopen dagen mee, hij is op proef. Of de aanvaller in aanmerking komt voor een contract, kan de coach nog niet zeggen. "We hebben hem deze week alleen in actie kunnen zien in conditionele of tactische trainingen. Het is dus nog te vroeg om daar een oordeel over te vellen."

Naast Slager was ook Donovan Slijngard nieuw bij de selectie, hij komt op amateurbasis over van FC Groningen. "Slijngard kan gewoon heel goed voetballen, dat zie je meteen", zegt De Jong over de verdediger. "In mijn tijd bij FC Groningen heb ik nog met hem samengewerkt en het is ook nog eens een prima kerel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen