Ten Rouwelaar houdt van NAC: "Carrière hier afsluiten"

4 september 2014, 22:26

Hij werd afgelopen weken in verband gebracht met een transfer naar PEC Zwolle, maar Jelle ten Rouwelaar is na het verstrijken van de transferperiode nog gewoon de doelman van NAC Breda. Balen doet de keeper echter niet. Sterker nog, hij wil zijn loopbaan afsluiten in Brabant.

Dat zegt de ervaren sluitpost op de site van zijn club. "Het gevoel bij NAC is enorm", aldus Ten Rouwelaar. "In de week voorafgaand aan PEC Zwolle werd ik op de hoogte gesteld van de interesse. Ik heb geluisterd en nagedacht over hun verhaal, een serieus verhaal. Het is een club die vol in ontwikkeling is de laatste jaren. Als zo'n club interesse toont is het normaal dat dat je streelt."

Na het afketsen van de transfer is Ten Rouwelaar tot nieuwe inzichten gekomen. "Na deze keuze weet ik zo goed als zeker dat ik hier mijn carrière af ga sluiten", zegt hij stellig. "Tuurlijk, er kan altijd een topclub langskomen, maar de rumoer van de afgelopen dagen wil ik volgend seizoen niet meer. Niet voor mezelf en niet voor de club en de supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen