Uitgefloten Gomez: "Ben altijd de zondebok"

6 september 2014, 20:47

Wereldkampioen Duitsland ging woensdag in een oefenwedstrijd hard onderuit tegen Argentinië (2-4) en daarvan kreeg vooral Mario Gomez de schuld. De aanvaller van Fiorentina miste een aantal grote kansen, wat hem op fluitconcerten van het publiek kwam te staan.

"Ik ben er al wel aan gewend om uitgefloten te worden en tegen Argentinië was het slechts een bevestiging van die situatie", zegt Gomez tegen TZ.de. "Dit is al sinds 2008 gaande en zette zich voort op het WK van 2010. Op Euro 2012 maakte ik drie doelpunten, maar toch werd ik verantwoordelijk gehouden voor de nederlaag tegen Italië."

"Nu word ik in elke interland uitgejouwd. Ik ben altijd de zondebok", vervolgt Gomez. "Maar ik heb brede schouders. Mijn vrienden en familie weten dat ik in elke wedstrijd mijn hart en ziel geef. Het is inmiddels een gewoonte om mij uit te fluiten. Geen idee waarom. Dat was bij Bayern München ook al zo. Wat ik ook deed, de fans waren nooit tevreden. Dat is in Italië wel anders."

Gomez verruilde Bayern München in de zomer van 2013 voor Fiorentina. Afgelopen seizoen stond hij ruim een half jaar aan de kant vanwege een knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen