VVV is verheugd met aanwinsten en kijkt uit naar derby

11 september 2014, 14:49

Vrijdagavond staat er weer een Limburgse derby op het programma in de Jupiler League: MVV Maastricht - VVV Venlo. Maurice Steijn, de coach van VVV, kijkt uit naar het Limburgse onderonsje en is tevreden met de aanwinsten die de Venlonaren tijdens de afgelopen transferwindow aan boord haalde.

Steijn zag Uche Nwofor uit Venlo vertrekken, maar heette Melvin Platje, Vitalijs Maksimenko en Robin Buwalda welkom in De Koel. "We zijn één speler kwijtgeraakt, maar hebben er drie bijgekregen. Daardoor zitten we wat beter in onze keuzes", zegt de coach op de officiële clubsite. "Vooral de komst van de twee verdedigers is prettig. Zeker nu Jerold Promes een aantal wedstrijden aan de kant moet staan", vertelt de trainer, die misschien ook niet over doelman Niki Mäenpää kan beschikken. Hij hoort vandaag (donderdag) of zijn schorsing wordt gehandhaafd.

De clash met MVV is er niet zomaar één, benadrukt Steijn: "Dit zijn wedstrijden waar je de mannen niet extra voor hoeft te motiveren. Een wedstrijd tegen MVV leeft hier echt wel. Niet alleen bij de supporters, maar ook bij de spelers en de staf. Ik heb nog geen Limburgse derby meegemaakt als trainer van VVV-Venlo, maar zulke wedstrijden heeft elke club, dat weet ik uit ervaring als speler en als trainer. Wij zijn klaar voor MVV uit, dat kan ik je verzekeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen