Lodweges prijst Sinkgraven: "Hij was grandioos"

14 september 2014, 12:18

SC Heerenveen won zaterdagavond keurig met 0-1 van AZ. Daley Sinkgraven kroonde zich in Alkmaar tot matchwinner en werd na afloop van het duel geprezen door Dwight Lodeweges, de trainer van de Friese formatie. "Daley was de eerste helft grandioos.''

Sinkgraven zou afgelopen zomer in de belangstelling van Ajax staan, maar bleef in Heerenveen. Bij de Friezen vormt hij een zeer belangrijke schakel op het middenrif en dat onderstreepte hij tegen AZ. "Daley draait op een dubbeltje", zei Lodeweges over de jonge middenvelder. De trainer was lovend over de middenvelder. "Hij staat nu Ziyech weg is ook op een andere positie en komt op het middenveld het beste tot zijn recht.

"AZ deed er alles aan", constateerde Lodeweges, die zag dat zijn ploeg dominant voetbal op de mat legde. "Aan de bal waren we goed. We durfden initiatief te nemen en wisten steeds een vrije man te creëren. We lieten echt goed positiespel zien. Het enige dat ik de ploeg kan verwijten is dat we maar één keer scoorden. Dat hadden er meer moeten zijn", weet de coach van Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen