Schreuder verwacht 'veel strijd en passie' in derby

19 september 2014, 16:01

FC Twente gaat zondagmiddag op jacht naar de tweede zege van het seizoen. De equipe van coach Alfred Schreuder boekte vorige week een 2-1 overwinning op Go Ahead Eagles en hoopt dat deze wedstrijd het begin is van een goede serie. De derby tegen Heracles Almelo staat op de rol voor de ploeg uit Enschede.

Voor toeschouwers is het de wedstrijd van het seizoen, maar Schreuder denkt niet dat het karakter van de wedstrijd ten opzichte van 'normale' duels verschilt: "De wedstrijd van zondag zal identiek zijn aan veel andere uitduels", zegt de coach op het digitale thuis van de Tukkers. Hij denkt wel dat Heracles met het mes tussen de tanden zal spelen: "Heracles zal furieus willen starten, agressief spelen en het publiek erachter willen krijgen. Daarmee willen we zij het ons zo moeilijk mogelijk maken. Het zal veel vanuit de strijd en passie gaan en daar moeten we op voorbereid zijn."

Schreuder kan nog niet beschikken over Kasper Kusk en Renato Tapia, maar weet na vorige week dat zijn ploeg het ook zonder dit tweetal kan. "We zullen hetzelfde moeten leveren als tegen Go Ahead Eagles", vindt de keuzeheer van Twente. "Zondag moeten we uitstralen dat we weer willen winnen. Het ligt vooral aan ons wat het resultaat wordt, hoe wij met de omstandigheden omgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen