Van Gaal snoert Guardiola de mond: "Iedereen wilde"

21 september 2014, 09:48

Louis van Gaal heeft met verbazing gereageerd op de recente uitlatingen van Pep Guardiola. De trainer van Bayern München stelde onlangs dat een aantal van zijn spelers door Manchester United benaderd was, maar liever in Duitsland bleven spelen. De Spanjaard zei dat de Engelsen niet genoeg geld hadden om 'zijn' beste spelers weg te kapen. Deze spelers waren volgens Guardiola ook niet geïnteresseerd in een overstap naar United.

"Iedere speler waarmee ik contact heb gehad wilde spelen voor Manchester United", claimt Van Gaal in The Guardian. "Ondanks het feit dat we dit seizoen geen Champions League spelen, waren de spelers bereid om hierheen te komen. Dat is ongelofelijk en komt door de status van deze club. Iedereen gelooft in het project dat we gestart hebben."

Toch haperde de United-machine in het begin van het seizoen behoorlijk. Na een succesvolle oefencampagne, met louter zeges in de trip naar de Verenigde Staten, begonnen de Mancunians dramatisch aan het nieuwe seizoen. "We zijn pas net gestart, we hebben nog steeds tijd nodig", benadrukt Van Gaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen