De Jong: "Verlies liever van Juve dan van kleinere ploeg"

21 september 2014, 11:25

AC Milan startte het seizoen voortvarend, met twee overwinningen op rij, maar moest zaterdagavond haar meerdere erkennen in Juventus. De Rossoneri konden geen vuist maken tegen de regerend kampioen, die verdiend met 0-1 in San Siro won. Als je een wedstrijd verliest, dan maar tegen Juventus. Dat dacht Nigel de Jong na afloop.

"Het is altijd een teleurstelling als je verliest, zeker thuis", sprak De Jong na afloop van het duel met La Vecchia Signora voor de camera van FOX Sports. "Maar het is pas de derde wedstrijd van het seizoen. Ik verlies liever van Juventus dan van een kleinere ploeg. We moeten het nu oppakken. Van Empoli en Cesena mogen we zeker niet verliezen", aldus de Oranje-international.

Milan startte het seizoen uitstekend en dat deed wat met de supporters. "Het optimisme is groot. We proberen Milan allemaal weer naar boven te krijgen, maar daar hoort soms ook een nederlaag bij", benadrukt De Jong, die zich goed voelt in de modestad. Volgende week gaat het management van de Nederlander om tafel met de clubleiding, om het over een contractverlenging te hebben. "Als het aan mij ligt, dan blijf ik hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen