Real Madrid al voor de pauze klaar met Villarreal

27 september 2014, 18:33   Bijgewerkt: 27 september 2014, 22:14

Real Madrid heeft de op papier lastige uitwedstrijd tegen Villarreal zonder grote problemen gewonnen. De formatie van coach Carlo Ancelotti zegevierde zaterdag in El Madrigal met 0-2 over de La Liga-subtopper. De eindstand was al bij rust bereikt.

Acht minuten volstonden voor Real Madrid om afstand te nemen van Villarreal. Luka Modric opende in de 32ste minuut de score met een schot van buiten het strafschopgebied. Cristiano Ronaldo tekende in de veertigste minuut voor de 0-2. De Portugees kreeg de eindpass geleverd van Karim Benzema, die op zijn beurt was diep gestuurd door James Rodriguez en de bal vervolgens breed legde op Ronaldo.

In het eerste half uur was Villarreal vrij eenvoudig overeind gebleven tegen Real Madrid. Nog voor de rust kreeg de equipe uit Castellon een grote kans om terug in de wedstrijd te komen, maar Ikechukwu Uche schoot van dichtbij, voor een leeg doel, naast. In de tweede helft wist Villarreal de schade ook niet meer te herstellen, waardoor Real haar derde opeenvolgende competitiezege boekte.

Real komt door de winst op twaalf punten, waarmee het de vierde plaats in La Liga bezet. Valencia, FC Barcelona en Sevilla FC gaan met ieder één punt meer gezamenlijk aan kop in Spanje en komen later dit weekend bovendien nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen