Nipte zege voor Van Gaal, Pellè goud waard voor Koeman

27 september 2014, 18:24   Bijgewerkt: 27 september 2014, 19:24

Mede door een goal van Robin van Persie heeft Louis van Gaal met Manchester United een zwaarbevochten zege geboekt op West Ham United. Op het eigen Old Trafford werd zaterdag met 2-1 gewonnen. Het Southampton van manager Ronald Koeman zegevierde voor eigen publiek met dezelfde cijfers over promovendus Queens Park Rangers. Graziano Pellè was opnieuw goud waard voor The Saints.

Diafra Sakho bracht West Ham United acht minuten voor rust uit het niets terug in de wedstrijd. De Senegalees scoorde in de rebound na een hoekschop. De bezoekers mochten daardoor weer hopen op een goed resultaat, aangezien Manchester United vorige week nog een 1-3 voorsprong verspeelde bij Leicester City (5-3 verlies). Tegen West Ham United hielden Van Gaal en de zijnen echter wel stand, ook al stonden zij in het laatste half uur met tien man. Rooney kreeg in de zestigste minuut rood voor wild inkomen bij Stewart Downing. In blessuretijd dacht West Ham United wel op gelijke hoogte te komen, maar een goal van Kevin Nolan werd afgekeurd vanwege buitenspel. Naast Van Persie had ook Daley Blind een basisplaats bij Manchester United.

Ook Chelsea en Manchester City trokken de volle buit naar zich toe. De Londenaren waren op het eigen Stamford Bridge met 3-0 te sterk voor Aston Villa, waar Ron Vlaar ontbrak vanwege een blessure en Leandro Bacuna op de bank bleef. Oscar, Diego Costa en Willian scoorden de doelpunten voor de equipe van manager José Mourinho. Manchester City won met 2-4 bij Hull City. Edin Dzeko en Frank Lampard maakten in het laatste kwart het verschil, nadat The Citizens een vroege 0-2 voorsprong uit handen hadden gegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen