Groep A: Atlético klopt Juve; Malmö verrast Afellay

1 oktober 2014, 22:45   Bijgewerkt: 2 oktober 2014, 08:30

De vier ploegen in groep A geven elkaar na twee wedstrijden geen duimbreed toe. Atlético Madrid versloeg Juventus in Spanje met 1-0, terwijl het Zweedse Malmö FF in eigen huis met 2-0 te sterk was voor het Olympiakos Piraeus van basisspeler Ibrahim Afellay.

Atlético Madrid - Juventus (1-0)

Atlético boekte voor eigen publiek de eerste overwinning in de Champions League van dit seizoen. Voor rust liet Atlético zich terugzakken en zocht Juve vergeefs naar een opening. Atlético trok na rust wel ten aanval, maar ook nu viel er lang geen uitgespeelde kans te noteren.

Arda Turan maakte een kwartier voor tijd het enige doelpunt namens de verliezend finalist van vorig seizoen. De Madrilenen waren twee weken geleden begonnen met een nederlaag bij Olympiakos Piraeus (3-2).

Malmö FF - Olympiakos Piraeus (2-0)

In Zweden was oud-Ajaxspits Markus Rosenberg de matchwinner. De 32-jarige Zweed maakte beide doelpunten tegen de ploeg van Afellay, die zelf alleen opviel met een gele kaart.

Malmö had de eerste wedstrijd in Turijn verloren, waardoor alle vier de ploegen na twee wedstrijden op drie punten staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen