Weghorst wil geen Dost-vergelijking: "Ik ben Wout"

4 oktober 2014, 22:10

De week van Wout Weghorst kan niet meer stuk. De spits van Heracles Almelo kreeg afgelopen vrijdag te horen dat hij was geselecteerd voor Jong Oranje en pakte zaterdagavond eindelijk de eerste punten van het seizoen met de Heraclieden. En hoe. In het eigen Polman Stadion werd NAC Breda met 6-1 afgedroogd.

Weghorst legde met een slim uitgelokte strafschop en een doelpunt de basis voor de eclatante Almelose zege. "Wat een avond. Hier hebben we als club naar gesnakt", sprak hij na afloop tegen de NOS. "We spraken af om druk te zetten. Vol gas er bovenop. Dat hebben we dit seizoen al vaker gedaan, maar vanavond wordt het eindelijk beloond", glimlacht de 22-jarige spits.

De spits dient zich de laatste tijd aan bij Heracles, waar Bas Dost in het verleden furore maakte. Weghorst heeft een beetje hetzelfde postuur als de spits van VfL Wolfsburg, waardoor de vergelijking snel is gemaakt. "Ik heb die vergelijking vaak gehoord, maar ik ben Wout Weghorst", knipoogt de trefzekere aanvaller, die de afgelopen twee seizoenen voor FC Emmen speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen