Juventus verslaat AS Roma in spectaculair duel

5 oktober 2014, 20:14   Bijgewerkt: 6 oktober 2014, 00:13

Juventus heeft zondag afstand genomen van AS Roma. De Oude Dame zegevierde in het onderlinge duel met 3-2 en gaat nu alleen aan kop in de Serie A.

Beide ploegen waren tot aan zondag nog zonder puntverlies in Italië, terwijl Juventus zelfs nog geen doelpunt tegen had gekregen. De ploeg uit Turijn moest zondag twee keer vissen, maar was op eigen veld uiteindelijk wel de sterkste. De 22e overwinning op rij betekende bovendien een Italiaans record.

In de 27e minuut zette Carlos Tévez een penalty om na een handsbal van Maicon, en enkele minuten later deed Totti hetzelfde aan de overkant na een judogreep van Lichtsteiner op de Romeinse kapitein. Iturbe bracht Roma daarna zelfs op voorsprong na een fraaie combinatie met Gervinho, maar op slag van rust scoorde Tévez opnieuw vanaf de stip na overtreding van Pjanic op Pogba.

De tweede helft was minder spectaculair, maar gescoord werd er toch nog. Bonucci verzekerde vier minuten voor het eind met een knal van ver de zege voor Juventus.

Drie man haalden niet het einde in Turijn. Roma-trainer Rudi Garcia werd al in de eerste helft van het veld gestuurd. In de 89e minuut voegden Alvaro Morata (Juventus) en Konstantinos Manolas (Roma) zich bij hem. De twee kregen het met elkaar aan de stok en kregen door scheidsrechter Gianluci Rocchi eveneens de rode kaart voorgehouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen