Positiviteit bij NEC: "Nu al meer gewonnen dan vorig jaar"

7 oktober 2014, 12:10

NEC legde afgelopen weekend beslag op de eerste periode in de Jupiler League. In tegenstelling tot vorig seizoen, waarin de Nijmegenaren uit de Eredivisie degradeerden, gaat het de ploeg deze jaargang behoorlijk voor de wind. Aanvoerder Rens van Eijden ziet dat de fans van NEC weer enthousiast worden.

"Wat wil je? We hebben nu al meer wedstrijden gewonnen dan vorig jaar", zegt Van Eijden in het AD over het groeiende enthousiasme in Nijmegen. Samen met een aantal ploeggenoten vierde hij een feestje in de stad, na het in de wacht slepen van de eerste periode. "Met een aantal jongens hebben we ontspannen een paar drankjes gedaan. Leuk dat dit weer eens kan. Iedereen bij NEC verdient dit. Er is in de zomer vooral door de directie goed werk geleverd."

"Deze periodetitel betekent dat het na een moeilijk jaar, vol teleurstellingen en verdriet, knap is hoe wij aan de competitie zijn begonnen. We zijn weer op de goede weg met NEC", vervolgt Van Eijden, die de zure nasmaak van het dramatische seizoen aan het wegspoelen is. "Toen kwamen we niet verder dan vijf zeges en zijn we een paar keer gebotst. Dit seizoen hebben we acht van de eerste negen duels gewonnen, dan is het niet zo raar dat de sfeer heel anders is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen