Coach Twente-vrouwen: "Goal biedt perspectief"

8 oktober 2014, 22:30

De vrouwen van FC Twente gingen woensdag in de eerste ontmoeting met Paris Saint Germain bij de laatste 32 van de Champions League met 1-2 onderuit. Coach Arjan Veurink ziet desondanks nog wel perspectief voor zijn ploeg voor de return van volgende week in Frankrijk.

FC Twente leek met ruime cijfers onderuit te gaan. Paris SG stond al binnen negentien minuten met 0-2 voor in Enschede. "Ik vind dat we niet eens heel erg slecht begonnen aan de wedstrijd, maar er waren twee momenten waarin we niet goed stonden en dat wordt dan genadeloos afgestraft", zegt Veurink op de Twente-website. "Dan zie je dat je tegen een echte topclub speelt."

"Toch vind ik dat wij het daarna prima hebben opgepakt, vooral in de tweede helft. We zaten er bovenop en ook in de omschakeling waren we sterk. Je weet dat je tegen een ploeg als Paris Saint Germain maar een paar kansjes krijgt en dan is het natuurlijk goed dat we er daar een van weten te verzilveren. Dit doelpunt biedt ons perspectief voor de wedstrijd in Parijs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen