Gretige Strootman moet nog een maand geduld hebben

10 oktober 2014, 21:48

De fans van AS Roma zijn al een tijdje aan het aftellen tot november. Dan keert Kevin Strootman naar verwachting terug van zijn zware knieblessure. De Nederlandse middenvelder, die naar verluidt in de belangstelling van onder meer Manchester United stond, werkt nog altijd hard aan zijn herstel en droomt van het maken van een doelpunt in het stadion van Roma.

Strootman liet op Nike.com doorschemeren dat hij, ondanks de vermeende interesse van buitenlandse clubs, louter met Roma bezig is. "Ik droom ervan om een doelpunt in ons stadion te maken", aldus de Nederlander, die nog een maand geduld moet hebben. "Uiteraard wil ik zo snel mogelijk terugkeren, maar alleen als ik honderd procent fit ben en van waarde kan zijn voor het team. Wat mij motiveert? Om nog sterker en beter terug te keren dan ik voorheen was."

De Oranje-international kan niet wachten om weer voor de Giallorossi te spelen. "Maar ik denk niet echt aan mijn eerste wedstrijd, ik denk vooral aan mijn eerste doelpunt in ons stadion", aldus Strootman. De Romeinen trekken voor het seizoen 2016/2017 in een nieuwe voetbaltempel.

Roma liet onlangs weten dat Strootman niet te koop is, ook niet voor astronomische bedragen van 75 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen