Löw laat zich niet van de wijs brengen: "Geen drama"

12 oktober 2014, 09:08

Duitsland kreeg zaterdagavond een bittere teleurstelling te verwerken. De wereldkampioen stapte met een 2-0 nederlaag van het veld af in Warschau, waar Polen dankzij doelpunten van Ajacied Arek Milik en Sebastian Mila te sterk bleek. Joachim Löw, de bondscoach van Die Mannschaft, plaatste de nederlaag in perspectief.

"We hebben een schat aan kansen gecreëerd, maar kregen het niet voor elkaar om deze af te maken. We hebben verloren, maar het is geen drama", sprak Löw na afloop van de verrassende domper in Polen. "Het leven zal er niet anders of zwaarder van worden. Dit verlies brengt ons niet in problemen in de kwalificatiereeks. We hebben dan wel verloren, we hebben nog een steeds een goede kans op plaatsing voor het EK."

Toch is er voor Duitsland werk aan de winkel, beseft Löw. Na het zo succesvol verlopen WK en het stoppen van een aantal vaste waarden zijn de Duitsers in een nieuwe fase beland. "We werken met nieuwe en jonge spelers en deze moeten nog ervaring opdoen. Iedereen werkte wel hard tegen Polen", aldus de Duitse trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen