Rooney blinkt weer uit: "Spelen en belangrijk zijn"

13 oktober 2014, 00:08

Wayne Rooney bewees zondag nog maar eens zijn waarde voor Engeland door in het uitduel tegen Estland het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. De aanvoerder was na afloop helemaal in zijn nopjes. "Als voetballer wil je spelen en belangrijk zijn", aldus Rooney, die alweer zijn 43ste interlandgoal maakte.

De bonkige spits van Manchester United roemde met name de teamprestatie van The Three Lions. "Het is geweldig dat er zoveel jonge spelers aan de deur kloppen, de bondscoach moet moeilijke keuzes maken. Iedereen in de selectie heeft enorm veel ambitie en wil blijven leren. Het is geweldig om dat te zien tijdens een trainingskamp. Niet alleen op het veld, maar ook in het hotel. Iedereen probeert zoveel informatie op te nemen om beter te worden en dat betaalt zich uit op het veld."

Ook Bondscoach Roy Hodgson stopte Rooney een compliment toe. "Ik weet dat hij iedere wedstrijd analyseert en hij zal tot de conclusie komen dat het beter kon. Zowel het team als hijzelf had het beter kunnen doen. Maar aan de andere kant pakken we weer drie punten en het is onze aanvoerder die voor de beslissing zorgt. Hij heeft opnieuw zijn waarde bewezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen