Van der Hoorn voegt zich bij technische staf Den Bosch

13 oktober 2014, 09:52

Fred van der Hoorn gaat per direct een functie bekleden in de technische staf van het eerste elftal van FC Den Bosch. De oud-speler was al verantwoordelijk voor de technische zaken van de Brabantse club en zal nu ook assistent van hoofdcoach Ruud Kaiser worden. Dat meldend de Bosschenaren via de officiële kanalen.

Van der Hoorn zal zich voornamelijk ontfermen voor de begeleiding van de verdedigers. "Op deze manier kunnen we de groep meer bieden", stelt Kaiser over de nieuwe rol van Van der Hoorn. "Fred heeft veel voetbalkennis en kent de spelers goed. Zijn ervaring als verdediger komt goed van pas en met zijn persoonlijkheid is hij een aanwinst voor de technische staf."

Het is ook een pragmatische oplossing, geeft Marc Latupeirissa aan namens de Raad van Commissarissen. "Als club met een klein budget moet je soms pragmatisch en inventief zijn. Wij waren al even op zoek naar een versterking voor de technische staf. Van der Hoorn heeft de ervaring en expertise in huis en hij kent het team goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen