De Gea houdt nul bij Spanje: "Casillas feliciteerde me"

13 oktober 2014, 11:23

Niet Iker Casillas, maar David De Gea stond zondagavond onder de lat bij de nationale ploeg van Spanje. De doelman van Manchester United hield zijn doel schoon in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. De equipe van bondscoach Vicente del Bosque won met 0-4 van de voetbaldwerg, waarmee de zure nasmaak van de 2-1 nederlaag tegen Slowakije enigszins weggespoeld werd.

De Gea krijgt normaliter amper minuten in de Spaanse ploeg, maar toch voelde het vertrouwd. Dat gaf hij na afloop van de zege in Luxemburg aan tegenover de sportkrant AS. "Ik voel me zeer comfortabel in dit team. Het was een belangrijke overwinning", aldus de goalie van Man United. "Geleidelijk aan kreeg ik steeds meer vertrouwen, zeker met de steun die ik kreeg. Dat maakt het makkelijker."

De sluitpost beseft dat het de volgende keer zomaar weer anders kan zijn en dat Casillas dan weer in het doel zal staan. "De trainer maakt het besluit. Ik wil in ieder geval altijd enthousiast zijn en het team helpen. Iker feliciteerde me met mijn prestatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen