Heracles wil resultaat in Kuip: "We staan nog steeds onderaan"

17 oktober 2014, 14:37

Heracles Almelo hoopt komend weekend de lijn van de vorige speelronde, toen het de eerste punten van het seizoen pakte, door te trekken. Gemakkelijk zal dat niet worden, want de ploeg speelt in de Kuip tegen Feyenoord. Toch weet Heracles uit ervaring hoe het is om te winnen in Rotterdam, vorig seizoen werd het 1-2.

Coach John Stegeman van Heracles hoopt dat zijn ploeg opnieuw kan stunten. "Een paar weken geleden hebben we in de Amsterdam Arena ook verdienstelijk gespeeld tegen Ajax. Dat hopen we ook bij Feyenoord ook te gaan doen. Iedereen moet er goed van doordrongen zijn dat we er niet alleen komen om 'leuk' te spelen, maar om een resultaat te halen", zegt de opvolger van de ontslagen Jan de Jonge in gesprek met RTV Oost.

Heracles Almelo won twee weken geleden met 6-1 van NAC Breda. Een fraai resultaat, maar Stegeman vindt het belangrijk dat iedereen beseft dat het lek nog niet boven is. "Voor veel mensen in de club en eromheen is de 6-1 de bevestiging geweest dat we goed bezig zijn. We hebben er even van mogen genieten, maar daarna zijn we ons op Feyenoord gaan richten. Want wat geweest is, telt niet meer; we staan nog steeds onderaan."

Mark Engberink ontbreekt wegens een schorsing bij Heracles Almelo, om fysieke redenen zijn Fahd Aktaou (ziek), Dario Vujicevic (voet), Rick Hemmink (knie), Denni Avdic en Bram Castro eveneens niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen