Alflen: "Blij met de punten, niet met het vertoonde spel"

19 oktober 2014, 21:29

De schoonheidsprijs verdiende het niet, maar FC Utrecht wist zondagmiddag wel met 1-3 te winnen van FC Dordrecht. Robby Alflen, de trainer van de Domstedelingen, hield gemengde gevoelens over aan het gewonnen duel. "Ik ben heel blij met de punten, maar niet met het door ons vertoonde spel."

"Ik heb heel lang gedacht dat we vandaag twee ploegen zouden zien die van huis uit volle bak druk vooruit zouden geven", zo begint Alflen zijn nabeschouwing op de officiële clubsite. "Maar dat bleek iets anders in elkaar te steken. FC Dordrecht speelde wat voorzichtiger", stelt de Utrecht-coach, die de tegenstander dus wat behoudend vond spelen.

Utrecht beleefde een puike start tegen de promovendus, het stond na negen minuten al met 0-1 voor. "Op dat moment had de 0-1 al de 0-2 kunnen zijn", zegt de kritische Alflen. "Daar kregen we de kansen voor. Gedurende de wedstrijd lieten we de tegenstander steeds meer het initiatief. Dordrecht nam het heft in handen. De tweede helft was voor ons een helft van heel hard werken en heel weinig goed voetbal. We hebben de voorbije weken een paar keer met goed spel wedstrijden verloren. Vandaag was dat absoluut andersom. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen