Roma-coach Garcia niet bang voor 'beste team ter wereld'

20 oktober 2014, 15:13

In Groep E van de Champions League, volgens velen de zwaarste poule van dit seizoen, staat deze week de topper tussen AS Roma en Bayern München op het programma. Bayern staat na zeges op Manchester City en CSKA Moskou op zes punten, Roma staat er met vier punten uit de eerste twee duels ook prima voor. Wie de onderlinge confrontatie dinsdag wint, zet derhalve een flinke stap richting de volgende ronde.

Roma-coach Rudi Garcia heeft goede hoop dat zijn ploeg de punten kan pakken. "We zijn nog steeds outsiders in deze groep, maar we willen graag naar de volgende ronde. Bayern is waarschijnlijk het beste team ter wereld, maar we zijn niet bang voor ze. We hebben zelf ook goede spelers en een enorme wil om te winnen."

"We hebben veel wedstrijden van Bayern bekijken, ieder detail kan in een wedstrijd als deze beslissend zijn", vervolgt de coach van de huidige nummer twee van Italië. Hij kijkt ernaar uit om de strijd aan te gaan met Josep Guardiola. "Hij is één van de beste trainers van de wereld. Hij tekende bij Bayern op het moment dat de club alles gewonnen had wat er te winnen viel, maar heeft laten zien dat hij de juiste man voor Bayern was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen