Rodgers niet gediend van actie Balotelli: "Hoort hier niet"

23 oktober 2014, 09:52

Liverpool keek tegen Real Madrid in de theepauze al tegen een 0-3 achterstand aan, maar Mario Balotelli vond het nodig om in de rust al zijn shirt te ruilen met Pepe. De Italiaanse spits lijkt het zichzelf steeds moeilijker te maken bij The Reds: zijn prestaties op het veld zijn niet om over naar huis te schrijven en de kritiek op zijn prestaties en gedrag neemt toe. Ditmaal heeft hij een slechte beurt gemaakt met de shirtruil in de rust.

Brendan Rodgers, de manager van Liverpool, is absoluut niet gediend van de actie van Balotelli. "Dat vind ik maar niets. Als je dat doet, doe het dan na het einde van de wedstrijd. Hier zullen we het donderdag zeker nog over hebben", gaf de Noord-Ierse oefenmeester aan na de 0-3 nederlaag tegen de Madrileense grootmacht.

Vorig jaar gebeurde hetzelfde, toen verdediger Mamadou Sakho in de rust van het duel met Chelsea zijn shirt ruilde met Samuel Eto'o. "Vorig jaar vond er ook zo'n incident plaats. Dat hebben we toen intern opgelost. Het is iets wat hier niet hoort. Het mag hier niet gebeuren", aldus Rodgers, die Balotelli in de rust verving voor Adam Lallana.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen