Bosz geniet van reeks: "Dat doet wat met een ploeg"

24 oktober 2014, 17:56

Vitesse is in de 'winning mood'. De Arnhemmers kenden een bedenkelijke seizoensstart, maar wisten de afgelopen drie wedstrijden overtuigend over de streep te trekken. Komende zaterdag wacht de wedstrijd tegen NAC Breda in de eigen Gelredome.

Peter Bosz, de coach van de Gelderse club, hoopt dat de goede serie van Vitesse niet ten einde komt tegen de Bredanaars. De trainer heeft een zeer goed gevoel, na de afgelopen drie duels. "Dat doet zeker wat met een ploeg. De eerste wedstrijden speelden we goed, maar haalden we geen punten. Nu spelen we goed en pakken we ook de punten. Dat is zeker goed voor het zelfvertrouwen van de spelers", zegt Bosz tegen VitesseTV.

Guram Kashia verscheen afgelopen maandag binnen de lijnen bij de beloften van Vitesse en zit zodoende weer voor het eerst bij de selectie van de Arnhemse hoofdmacht. "Hij heeft geen last meer gehad van die wedstrijd. Hij zit morgen bij de wedstrijdselectie. Labyad en McEachran zijn er niet bij. Zakaria is ook nog een paar dagen ziek geweest", legt Bosz uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen