Beugelsdijk blij met treffer: "Typische Huntelaar-goal, heerlijk"

25 oktober 2014, 13:46

Tom Beugelsdijk won vrijdagavond met FSV Frankfurt met 2-5 op bezoek bij SpVgg Greuther Fürth. De Haagse verdediger was verantwoordlijk voor de 1-2 en scoorde zijn eerste treffer in Duitse dienst. De oud-speler van ADO Den Haag is zeer blij met het doelpunt, zo laat hij weten in gesprek met VI.

Frankfurt kwam al snel met 1-0 achter, maar zorgde met twee snelle goals voor een uitstekend antwoord. "We moeten, zonder dollen, gewoon met 3-0 voorstaan, maar door zo'n gekke zwabberbal lopen we weer achter de feiten aan", blikt de sterke verdediger terug. "Gelukkig maken we snel de gelijkmaker en schiet ik even later de 2-1 binnen. Met mijn voet. Dat komt zelden voor natuurlijk, alleen met m'n koppie scoor ik. Nu tikte ik binnen uit een harde voorzet. Een typische Huntelaar-goal, heerlijk."

Frankfurt ging met 2-3 de pauze in en trok de zege met 2-5 uiteindelijk overtuigend naar zich toe. "In de tweede helft hebben we boel dichtgespijkerd en winnen we uiteindelijk ruim dankzij twee snelle counters", zegt de verdediger, die blij is met de overwinning. "We zijn nu af van de onderste plaatsen, daar gaat het om. Nu staan we dertiende en ik kan weer met een big smile naar de training. Dat was hiervoor wel even anders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen